Sanding Thinker - Did Somebody Say Lowell?

Tid att göra om

Det är viktigt att hissarna fungerar som dom ska och att dom är säkra, det är något som alla tjänar på. Och nu så finns det många sätt att modernisera en hiss på och det är bra att det blir bättre och säkrare hela tiden.
Det är många som är rädda för att åka hiss för att dom har fastnat i dom för länge sen. Så om dom blir mer moderna så kommer fler att våga åka dom och det är ju så bra om man inte behöver vara rädd utan att det fungerar som det ska och ännu bättre.

Bra att göra det i tid

Ja det är ju väldigt bra om man kan göra det i tid så att det blir så bra som möjligt och så blir alla hyresgäster nöjda och det vill man ju att dom ska vara.
Så skönt när man har en fin hiss att åka i som hjälper en att flytta och att ta upp varorna när man har handlat och att få upp en barnvagn om så behövs. Ja det finns väldigt många bra fördelar med att ha en hiss, att kunna asin morfar på besök som nu är så gammal att han inte orkar gå upp tre trappor. Ja det finns så många bra fördelar med att ha hiss i sin fastighet och det har ju dom flesta och det är ju toppen.
Så har man inte tänkt att renovera så kanske man tänker om när man ser alla fördelar med att göra om så att det blir så bra som möjligt för alla och som på så sätt gör att det blir större värde på fastigheten och det är ju också något som är bra. 
Det är kul att göra saker bättre och att det blir mer modernt och fingerar på ett sätt som kommer att hålla.